Όροι χρήσης και προϋποθέσεις

Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να αποδεχτεί ή όχι τους παρακάτω όρους.  Πριν την αποδοχή μπορεί να επικοινωνήσει με την bnpdive για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Οι όροι μπορούν να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή, οπότε ο πελάτης οφείλει να ενημερώνεται για τους όρους αναλυτικά πριν από κάθε παραγγελία.

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα πριν την παραγγελία να ζητήσει επιπλέον διευκρινήσεις για το εκάστοτε προϊόν.  Τα στοιχεία προϊόντος και οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, ποτέ όμως μετά την παραγγελία του εκάστοτε πελάτη.
Τα προσωπικά δεδομένα και στοιχεία του κάθε πελάτη θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για χρήση της bnpdive. Δεν θα δημοσιευθούν τα παραπάνω στοιχεία σε τρίτους παρά μόνο όσα είναι απαραίτητα για την έκβαση της παραγγελίας σε όλα τα στάδια και μόνο με τους άμεσα εμπλεκόμενους. Σε κάθε περίπτωση τηρούνται οι διατάξεις του νόμου 2472/97 και ο νέος γενικός κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GDPR – EE 2016/679).
Τα προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη. Η bnpdive κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η κάθε παραγγελία να φθάνει έγκαιρα στον πελάτη. Σε περίπτωση καθυστέρησης ο πελάτης θα ενημερώνεται άμεσα από την bnpdive.
Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας επικοινωνήστε άμεσα με την bnpdive. Επιτρέπεται η ακύρωση μέχρι και το στάδιο πριν την παράδοση των εμπορευμάτων στην εταιρία ταχυμεταφορών.
Σε περίπτωση ακύρωσης ειδικής παραγγελίας η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
Σε περιπτώσεις ελαττωματικού προϊόντος ή λανθασμένης παραγγελίας, ο πελάτης οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με την bnpdive και ύστερα να επιστρέψει τα προϊόντα.
Το προϊόν θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην άθικτη συσκευασία του, διαφορετικά η εταιρία μας έχει το δικαίωμα να μειώσει την αξία των εμπορευμάτων η οποία πρόκυψε ύστερα από τη χρήση που έκανε ο χρήστης (δοκιμή στο νερό, οποιαδήποτε αλλοίωση ή φθορά, σκισμένη συσκευασία κλπ.).
Η επιλογή μεγεθών βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη, η bnpdive δε φέρει καμία ευθύνη.
Το παρόν site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της bnpdive.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 180€ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.